Toen Katy Perry en Orlando Bloom vorig jaar het liefdesbijltje erbij neerlegden, lag het niet in de verwachting dat zij zich ooit zouden verzoenen. Maar het lot besliste anders.

Al langer deden verhalen de ronde dat popzangeres Katy Perry (33) en acteur Orlando Bloom (41) weer een setje zouden vormen. De twee hebben deze geruchten nu bevestigd met een foto op Instagram van hun gezamenlijke tripje naar Vaticaanstad. Vlak voor hun reisje naar Rome had Katy in een interview met haar mede-juryleden van American Idol – Lionel Richie en Luke Bryan – al gezegd ‘erg blij’ te zijn met Orlando. Op de vraag of ze ooit zou daten met een deelnemer aan de talentenjacht, antwoordde ze: ‘Nee, het spijt me. Ik ben op dit moment heel gelukkig.’ Gevolgd door een vette knipoog. De hereniging zou niet kakelvers zijn. Eerder dit jaar werden Katy en Orlando al samen gespot in Tsjechië en op de Malediven! Blijkbaar heeft de acteur zijn bindingsangst overboord gegooid. Na zijn driejarige huwelijk met topmodel Miranda Kerr, met wie hij zoontje Flynn (7) kreeg, verlangde hij niet meer naar vastigheid. En dat terwijl Katy dat juist wel zocht na haar scheiding van acteur/komiek Russell Brand, die een ontrouwe seksverslaafde was, én haar knipperlichtrelatie met zanger John Mayer, die eveneens een schuinsmarcheerder bleek te zijn. Orlando leek anders. ‘Hij heeft alles wat ik zoek in een man! Hij is fantastisch,’ jubelde Katy.

Lees het hele artikel in Story editie 20. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Charles Sykes/Invision/AP (Hollandse Hoogte)

Op 10 juli werden Roxeanne Hazes en haar geliefde Erik Zwennes de trotse ouders van hun zoontje Fender, en binnenkort stappen de twee in het huwelijksbootje. Wanneer de bruiloft plaats gaat vinden, is nog niet bekend, maar Xander de Buisonjé heeft al wel een paar andere belangrijke details verklapt.

Las Vegas

Aan RTL Boulevard heeft de zanger verteld dat de plechtigheid zal plaatsvinden in Las Vegas. ‘Ik hoor vanzelf wanneer het is’, zegt hij. Dat is niet het enige wat de zanger over het huwelijk gezegd heeft; óók onthult hij wie Roxeanne en Erik in de echt zal verbinden.

B.A.B.S.

Die schone taak ligt bij niemand minder dan… Xander zelf! ‘Ik heb een hele leuke band met Rox, ik ga ze ook trouwen’, aldus de zanger die bovendien Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand is. ‘Dat hebben ze me gevraagd.’

Niet trouwen

Wegens de afwezigheid van haar vader was Roxeanne eigenlijk niet meer van plan om ooit nog in het huwelijksbootje te stappen. ‘Ik heb jarenlang gezegd dat ik niet wil trouwen, omdat mijn vader me niet kan weggeven. Daarmee is mijn beeld dat papa mij als prinsesje kan weggeven, weg’, zegt ze zelf in het entertainmentprogramma. Erik bracht daar verandering in. ‘Toen hij het vroeg, dacht ik: ja, natuurlijk wil ik met jou trouwen.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Lotte en Thijs zitten op een fijne school in een leuke klas, bij de lieve juf Evi. Maar dan wordt de enge juf Brakel directeur en verandert alles: verjaardagen mogen niet meer gevierd worden, trakteren is ten strengste verboden en schoolreisjes worden afgeschaft. Dus geeft de klas haar een bijnaam: juf Braaksel.

Zouden ze ooit nog van haar afkomen? Een heerlijk spannend boek voor kinderen vanaf acht jaar, geschreven door de gerenommeerde schrijfster Carry Slee. Story geeft tien exemplaren weg! 

Vul hier het winformulier in een maak kans.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.