Katja Schuurmans verblijf van een maand in Zuid-Afrika blijft met raadselen omgeven, maar zeker is wel dat ze er amoureuze momenten heeft beleefd. Met haar eigen echtgenoot Freek!

Het kindje dat Katja Schuurman (45), verwacht, is verwekt in Zuid-Afrika. Eerder werden er vraagtekens bij gezet wanneer Katja precies zwanger zou zijn geraakt van haar partner Freek van Noortwijk (31), want ze verbleef volgens eigen zeggen een maand lang alléén in Zuid-Afrika voor een yoga-retreat. Anderen beweerden dat Katja daar in een ontwenningskliniek zou hebben gezeten, hetgeen de presentatrice tegenspreekt. Hoe dan ook, feit is dat Katja onder de Zuid-Afrikaanse zon in verwachting is geraakt.

Stiefvader

‘Katja is nu zestien weken zwanger,’ vertelt Freek aan Story. ‘Ons kindje is daar verwekt toen ik bij Katja ben geweest.’ Freek is al jaren stiefvader van Sammie (9), het dochtertje dat Katja kreeg uit haar eerste huwelijk met Thijs Römer. Is hij al nerveus dat er straks een baby bij komt? ‘Misschien bagatelliseer ik het allemaal wel een beetje, maar ik moet zeggen dat ik me op dit moment eigenlijk nog helemaal nergens druk om maak. Ik ben vooral blij dat het ons gelukt is om zwanger te worden, dat overheerst bij mij.’

Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 11 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.