Katja Schuurman (44) en haar man Freek van Noortwijk (30) krijgen een eerste kind. De actrice noemt op Instagram de komst van haar dochter of zoon 'het mooiste Valentijnscadeau dat we elkaar konden geven'.

Schuurman is al moeder van dochter Semmie, die ze kreeg met haar ex Thijs Römer. Schuurman en Van Noortwijk trouwden in de zomer van 2019. Eerder liet de actrice al weten te zijn gestopt met de medicatie tegen haar bipolaire stoornis, omdat ze probeert zwanger te worden. 

Article continues after the ad

Stoornis

'Ik wil graag zwanger worden, maar die medicijnen vanwege mijn bipolaire stoornis mag je niet combineren met zwangerschap, dus ik moest stoppen', aldus Schuurman in Gert Late Night. 'Ik ben 44 en kan niet zo heel erg lang meer wachten.'

Te gek

De presentatrice en haar man, chef-kok Freek van Noortwijk, zouden het 'te gek' vinden als ze binnen een jaar ouders worden, zo lieten ze in oktober 2019 weten. Haar management bevestigt nu aan RTL Boulevard dat de presentatrice inderdaad zelf zwanger is, dat liet Schuurman in de aankondiging nog in het midden.

Door: Nu.nl | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.