Hoewel Lil' Kleine feestend vanaf Dubai het ene naar het andere plaatje de wereld inslingert, willen andere BN'ers hun tripje naar het buitenland het liefst geheimhouden. Zo ook Katja Schuurman (45), die met het hele gezin op Bonaire blijkt te zitten.

Dat wordt gemeld in de nieuwste podcast van Shownieuws. Toch doet Katja op Instagram alsof ze gewoon in Nederland is. 'Lekker krullen voor de open haard', plaatste de presentatrice dan ook nog afgelopen zondag. Maar niks blijkt minder waar.

Article continues after the ad

Bonaire

Schuurman zit namelijk op Bonaire, maar plaatst niet op social media dat ze lekker op een strand in de zon zit. Toch heeft ze een geldige reden om in het buitenland te zitten. De actrice is daar namelijk voor opnames van een film, met ook onder meer Joke Bruijs. 

Niet promoten

Haar management laat weten aan de zender: 'Het klopt dat Katja daar aan het werk is. We posten niks omdat er afspraken zijn gemaakt met de filmproducent en die wil je niet in de weg zitten. Daarnaast wil je in deze tijd natuurlijk het reizen naar het buitenland niet promoten. Uiteraard verlopen de opnames helemaal veilig en is iedereen getest.'

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.