Katja Schuurman was tijdens haar trip door Mexico, met de vier oude bekende knarren, twaalf weken zwanger. Omdat ze zeker wilde weten of alles goed was met de baby, liet ze een echo maken. 

Dat deed ze niet alleen, de cameraploeg ging mee én acteur Gerard Cox mocht erbij zijn.

Article continues after the ad

Opa Gerard

Zo laat ze via social media weten. Hij 'speelde' de opa van Katja, want er mag in Mexico alleen familie bij. 'Eigenlijk mocht alleen familie mee, dus hebben we gezegd dat hij de aanstaande opa was. Wat was hij lief', aldus Katja. 

Echo

'De 12-weken echo met 'opa Gerard' in Mexico City. Zo mooi om dat samen met hem te kunnen doen. Vooral omdat alles goed was met ons kleine meisje natuurlijk', schrijft Katja bij de beelden uit het programma Beter Laat Dan Nooit erbij. 

Eerste kindje

De presentatrice en haar 31-jarige man, chefkok Freek van Noortwijk, maakten in februari bekend hun eerste kind te verwachten. Het tweetal stapte vorige jaar in het huwelijksbootje. Eind augustus wordt hun dochter verwacht.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een meisje...

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

De naam

De naam is al uitgekozen. Katja: 'Het is een hele mooie geworden. Maar ik ga natuurlijk nog niet vertellen welke.' Katja kan wegens het coronavirus niet zo vaak naar de verloskundige als anders het geval zou zijn. 'We doen nu meer telefonisch, maar dat gaat supergoed. Er werken goede mensen, ze zijn zorgvuldig en liefdevol.'

Bron: Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.