Drie dagen lang vierden Katja Schuurman en Freek van Noortwijk hun huwelijk midden in de natuur. Maar dat sprookje is afgelopen. Katja is namelijk niet op huwelijksreis, maar gewoon aan het werk!

De presentatrice zit op dit moment in het buitenland, maar niet met haar kersverse echtgenoot! Katja is 'keihard aan het werk' in de Turkse stad Istanboel. 'Ik mis je baby,' laat ze via Instagram Stories aan haar man Freek weten.

Article continues after the ad

Celebrityhuwelijk

Katja en Freek trouwden op 21 juni en vierden dat het hele weekend met familie en vrienden die allemaal blijven slapen in tipitenten. Ook gasten delen op Instagram hun kampeerervaringen, onder wie Winston en Renate Gerschtanowitz. Ook Dinand Woesthoff en Johnny de Mol waren te gast op het celebrityhuwelijk.

Kennismaking

Drie jaar geleden kwamen Katja en Freek naar buiten met voornemens om te gaan trouwen. De twee hadden elkaar ruim een jaar eerder leren kennen. De eerste kennismaking tussen de veertien jaar jongere Freek en Katja vond plaats in zijn restaurant Guts & Glory. Dat was kort na de breuk tussen Katja en Thijs Römer, met wie ze acht jaar getrouwd was. Zij hebben samen een dochter.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders