Nadat het programma Memories twintig jaar lang door Anita Witzier werd gepresenteerd, besloot zij om vanaf dit seizoen het stokje over te dragen aan niemand minder dan Katja Schuurman. De brunette zal vanavond voor het allereerst te zien zijn en lijkt gelijk al een nieuwe draai aan het programma te geven. 

Seksleven

De presentatrice valt namelijk gelijk in huis wanneer het tijdens één van haar eerste gesprekken binnen een mum van tijd over seks gaat. Tijdens een ritje in de auto met één van de deelnemers van het programma, is Katja namelijk vrijwel direct nieuwsgierig naar het seksleven van het voormalige liefdeskoppel.

Openhartig

Wanneer de vrouw in kwestie beaamt dat er inderdaad 'wat ingehaald moest worden', schroomt de presentatrice niet om dan maar gelijk te vragen of het een goede minnaar was. En ja, dat is toch even nét iets anders dan de aanpak van Anita. Al kunnen we de heerlijke openhartigheid van Katja uiteraard ook enorm waarderen. 


Beeld: Facebook, Peter Smulders

Kerst komt steeds dichterbij, ook in Meerdijk. In een sneak peek van een speciale GTST-aflevering is te zien hoe de familie Sanders samenkomt en Janine, gespeeld door Caroline de Bruijn (56), een emotionele speech houdt. Enne, daar komen de nodige tranen bij kijken.

Tijdens de kerstdagen pakt Janine haar moment om terug te blikken op het afgelopen jaar, waarin een hoop gebeurd is voor de familie Sanders. Zo is haar dochter Nina onlangs bevallen van haar zoontje Max, heeft ze zelf net een boek op de markt gebracht en kampt haar zus Marieke – die niet lang meer te leven heeft – met frontotemporale dementie.

Bekijk hieronder de eerste beelden uit de emotionele toespraak van Janine:

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: RTL | Flaironline.nl

Vorige week werd het zieke dochtertje van Chantal Bles en voormalig autocoureur Robert Doornbos met spoed opgenomen in het ziekenhuis, maar mocht ze een paar dagen later gelukkig weer naar huis. Daardoor kan de styliste de feestdagen toch met haar hele gezin doorbrengen, zo laat ze weten via Instagram. 

Chantal heeft een kiekje gedeeld van Jada (2), die in een feestlijk jurkje de kerstboom aan het versieren is. ‘Kerst met jou…’, aldus de trotse moeder, gevolgd door een plaatje van een kerstboom en een hartje. Ook zet ze onder meer de hashtags ‘#samensterk’ en ‘#samenzijn’ erbij.

Ziek

Eerder dit jaar werd er een grote tumor met uitzaaiingen bij ontdekt bij het dochtertje van Chantal; de laatste chemokuur staat gepland in januari. ‘We zetten onze schouders eronder, samen staan we sterk’, zei Robert erover in een eerder interview met Story. ‘Meer kunnen we niet doen.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl