Ondanks dat ze officieel nog niet begonnen is bij RTL, is Katja Schuurman al volop bezig met haar toekomstige werkgever. De 43-jarige presentatrice en actrice vertelt in gesprek met het AD dat ze veel drama mag gaan maken bij de commerciële omroep.

Acteren

'Ik weet nog niet precies wat, maar ik vind dat vooruitzicht heel leuk. Ik kan nog geen titels noemen, die ken ik nog niet, maar we hebben een aantal pilots opgenomen', verklapt Katja. Bij KRO-NCRV speelde ze in slechts één dramaserie, Vlucht HS13. Het is de bedoeling dat ze de komende jaren weer vaker gaat acteren.

Meer drama

'Het was de bedoeling dat ik bij KRO-NCRV meer drama kon doen, maar er waren veel wisselingen van de wacht en dat kwam niet van de grond. Ik denk en hoop dat bij RTL de besluitvorming sneller gaat.' Naast acteren gaat Katja ook nieuwe programma's presenteren. 'Veel programma's komen voort uit mijn interesses, één daarvan is het eeuwige leven. Daar ligt een format voor, ik denk wel dat dat doorgaat. En ik ga zeker iets doen rond reizen', meldt Schuurman.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Article continues after the ad

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)