Na haar scheiding van Thijs Römer, heeft Katja Schuurman de liefde weer gevonden in Freek van Noortwijk. Ze is naar eigen zeggen zielsgelukkig met haar 14 jaar jongere verloofde. 

Article continues after the ad

Lees ook: Katja Schuurman en Thijs Römer showen blote billen

Perfecte relatie

De presentatrice heeft veel over zichzelf ontdekt dankzij Freek. Haar verloofde maakt veel tijd voor haar vrij en dat vindt ze heerlijk. "Hij is erg ambitieus, maar dan niet op zo'n manier dat hij altijd en alleen voor zijn werk kiest. Hij regelt alles heel goed tussen werk en privé en is ook ambitieus als het gaat om onze relatie," zegt de krullenbol in een interview met Veronica Magazine.

Fantastische seks

Katja noemt haar relatie perfect en dat komt naar eigen zeggen ook door 'fantastische seks'. Over monogamie heeft Katja het volgende te zeggen: "Dat hangt af van wat je met elkaar afspreekt. Liegen is niet oké. Van mij hoef je niet een leven lang met één iemand het bed te delen, het gaat erom dat de ander het oké vindt als je het soms met een ander doet.'' De presentatrice onthult dat ze Freek echter niet per se voor zichzelf houdt. "We vinden het wel leuk als er soms een ander bij komt, dan vind ik dat dus helemaal oké," aldus Katja.

Beeld: Peter Smulders