Katja Schuurman krijgt het flink te verduren nu de moedermaffia weer van zich heeft laten horen. De actrice deelde een filmpje van zichzelf met de in augustus geboren Coco, waarna de negatieve reacties maar binnen bleven stromen. 

Even buurten

Hoewel uiteten gaan nog steeds niet mogelijk is door het coronavirus, kun je bij heel veel restaurants gelukkig nog wel eten bestellen. Hierdoor hoeft Katja’s man Freek van Noortwijk de deuren van Restaurant GUTS niet helemaal te sluiten en brengt Katja samen met Coco af en toe een bezoek aan haar hardwerkende man. Zo ook gisteren. Echter kon het filmpje wat ze ter promotie van het restaurant maakte in plaats van veel positieve reacties juist op een flinke lading kritiek rekenen.

Article continues after the ad

Kritiek van de moedermaffia

In de video staat Katja namelijk buiten met dochter Coco en hebben ze beiden geen jas aan. Daarnaast is er op de video te zien dat het flink waait, waardoor de moedermaffia al snel om de hoek kwam kijken. 'Lijkt me niet fijn voor de baby, zo met haar blote hoofdje buiten' en 'Waarom heeft die kleine geen muts op als het zo waait?' luiden enkele reacties na aanleiding van de video.

Geen reactie

Gelukkig krijgt Katja al snel bijval van mensen die de moedermaffia inmiddels ook meer dan zat zijn. 'De moedermaffia en de azijnpissers zijn goed vertegenwoordigd vandaag', laat een volger weten. Vorige maand kreeg Katja het ook al te verduren toen ze een foto postte waarop ze samen met Freek en Coco in de draagzak op een tandem aan het fietsen was. Katja lijkt zich er echter weinig van aan te trekken en reageert dan ook wijselijk niet op alle negatieve reacties.

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.