Hoewel het management van Katja Schuurman volhardt in het verhaal dat de actrice op een geheimgehouden plek een aantal weken aan yoga doet, lijkt die verklaring nauwelijks meer met droge ogen vol te houden.

Na de Story-onthulling dat Katja zich inderdaad in heel wat bochten aan het wringen is maar dan om van een seksverslaving af te komen, lijkt de geest uit de fles.

Yogafaciliteiten

Meerdere bronnen melden onafhankelijk van elkaar aan Story dat Katja op 29 oktober jongstleden naar het Zuid-Afrikaanse Johannesburg is gevlogen. Saillant detail: dat was precies op de dag dat haar geliefde Freek in Amsterdam zijn culinaire boek presenteerde. Die eerste avond checkte Katja in het City Tambo Lodge hotel in, meldt een lokale getuige. Een medewerker van het hotel meldt Story dat het hotel geen yogafaciliteiten kent. Op zich nog verklaarbaar, aangezien Katja slechts één nacht in het hotel verbleef.

Afkickkliniek

Veel pikanter is echter de informatie die een andere bron aan Story meldt: Katja verblijft in White River Manor, de afkickkliniek waar ook Gordon zich dit jaar liet helpen. De kliniek geeft zelf aan dat ze het snelst zijn te bereiken vanuit Johannesburg, via een binnenlandse vlucht van 45 minuten. Story nam contact op met White River Manor, waar men echter aangeeft geen enkele informatie over cliënten te geven; contact met de buitenwereld geschiedt alleen op initiatief van de cliënt. Het is dus niet met zekerheid te zeggen of Katja in White River Manor verblijft, maar die uitleg is in elk geval nog altijd een stuk aannemelijker dan het bijna komische yogaverhaal van haar management,

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 48 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.