Het heeft even geduurd, maar nu is de trouwdatum van Katja Schuurman en Freek van Noortwijk eindelijk bekend. Volgens het AD zouden de twee namelijk volgende week in het huwelijksbootje stappen. Haar management bevestigt dit nieuws nu.

In 2018 zei Katja nog in het voorjaar van 2019 te willen trouwen met haar grote liefde Freek. Toch bleef de datum maar opschuiven, ondanks dat de presentatrice niet al te lang geleden haar vrijgezellenfeest vierde. Maar nu is 22 juni de grote dag, waarop de twee in het huwelijksbootje stappen.

More content below the advertising

Jurk

Ook zeker is voor welke jurk Schuurman zal gaan. Deze koos ze namelijk uit tijdens het TLC-programma Say Yes To The Dress. Ze vertelde hierover: 'Tijdens mijn eerste huwelijk had ik echt zo'n meisjesdroomjurk. Dit keer ben ik gegaan voor een jurk die ik niet had kunnen fantaseren.' Op 22 juni is het precies drie jaar geleden dat naar buiten kwam dat Katja en Freek voornemens waren te gaan trouwen. De twee hadden elkaar ruim een jaar eerder leren kennen, kort na de breuk tussen Katja en Thijs Römer, met wie ze acht jaar getrouwd was.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Nu.nl | Beeld: Peter Smulders