Katja Schuurman heeft haar rode krullen ingeruild voor een blonde, steile coupe.

Een pruik weliswaar, waarmee ze naar eigen zeggen zo een voetballen aan de haak kan slaan. Met lippen getuit en een zwoele blik is de look compleet. Bekijk het tijdelijke kapsel hieronder:

 

Ik kan zó een voetballer aan de haak slaan

Een foto die is geplaatst door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Roxeanne Hazes en haar ex Nick van Delft zijn beiden kort na hun breuk weer verliefd geworden op iemand anders. De zangeres wordt binnenkort voor het eerst moeder, en Nick is zojuist voor het eerst vader geworden.

James Dean

De ex-vriend van Roxeanne heeft een zoon verwelkomd met zijn vriendin Denise. 'Mijn kleine jongen is geboren. Hij heeft de naam James Dean gekregen. Moeder en zoon maken het goed en wat ben ik trots op mijn vrouw,' laat Nick weten op Instagram.

Relatiebreuk

Roxeanne en Nick zetten eind 2016 een punt achter hun relatie. Het stel was ruim vijf jaar bij elkaar toen de Hazes-telg verliefd werd op collega Erik Zwennes, de vader van haar ongeboren zoon.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders

Kylie Minogue leefde er op social media al dagen naartoe, maar maandag is het zover: de kleine zangeres wordt 50. Kylie luidde klokslag twaalf uur in haar woonplaats Londen haar verjaardag in op Instagram: "Een nieuw decennium begint", schreef de Australische enthousiast.

Dankbaar

"Ik ben dankbaar voor alle mogelijkheden die ik heb gekregen in mijn leven", liet de zangeres ook weten in haar verjaardagspost, waarin ze naakt met een gitaar poseert. De vijf dagen voor haar verjaardag deelde ze iedere dag fotoherinneringen van een decennium. Dat begon met een foto "in de voorkamer gemaakt door ome Noel" uit haar kindertijd en eindigde met de afgelopen tien jaar, waarin ze onder meer een koninklijke onderscheiding kreeg.

Borstkanker

In een losse post stond Kylie ook stil bij de periode waarin ze borstkanker had. Daarbij deelde ze een link naar een donatiepagina voor een organisatie die ze steunt. "Mocht je iets willen doen voor mijn verjaardag, dan is dit een idee", aldus de zangeres.

Neighbours

Kylie brak op haar achttiende door met haar rol als Charlene in de Australische soapserie Neighbours. Haar personage trouwde in de show met Scott, een rol van Jason Donovan, met wie ze later de hit Especially For You opnam.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld & tekst: ANP