Katja Schuurman en Freek van Noortwijk zijn nog altijd een setje en dolverliefd op elkaar. Dat bewijst deze foto maar weer. 

Tokyo

De brunette plaatst op haar Instagram een foto van hen twee, waarbij ze elkaar omhelzen te midden van Tokyo, waar ze momenteel op vakantie zijn. 

Gelukkig in de liefde

In juni 2015 werd bekend dat Schuurman (41) en Van Noortwijk (27) een relatie hadden. "We hebben elkaar ontmoet bij Guts & Glory waar Katja een keer kwam eten. De sfeer was op dat moment optimaal. Tsja, en toen sloeg de vonk opeens over", vertelde Van Noortwijk destijds. Guts & Glory is het restaurant van de kok in Amsterdam.

Bekijk de vakantiefoto hieronder: 

 

Liefs uit #tokyo !

Een foto die is geplaatst door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

 

Beeld: Instagram, Peter Smulders

De coltrui van Dionne Stax veroorzaakte vorige maand heel wat ophef. Maxim Hartman vond dit kledingstuk namelijk 'te strak en te afleidend van het nieuws', ook kon hij haar borsten zo veel te goed zien. Grote onzin natuurlijk, en daarom trekt Dionne het item gewoon weer aan.

Deze keer ging de nieuwslezers voor een prachtige zwarte blazer en een paar gouden oorbellen. Het staat haar geweldig! Het regent dan ook complimenten onder de foto en haar volgers vinden dat Dionne eruit ziet om door een ringetje te halen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Show, AD | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Donny en Dave Roelvink waren lang niet altijd de spierbundels die ze nu zijn. Om dat nog maar eens extra te bevestigen, deelt de jongste Roelvink-telg een foto uit de oude doos samen met zijn broer. 

Donny schrijft: 'Kleine throwback Thursday toen ik nog niet trainde en Dave Roelvink wel 😂😂😂😂.' De broers zijn bijna onherkenbaar op dit kiekje! Donny kan er gelukkig zelf wel om lachen en zijn volgers vinden het plaatje dan ook hilarisch.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Instagram, ANP