Katja Schuurman (45) zit nog steeds op een grote roze wolk. De presentatrice deelt dan ook het ene na het andere zoete kiekje, maar haar laatste post is toch wel echt een plaatje.

Moeder en dochter liggen dicht tegen elkaar aan en Katja straalt van oor tot oor. 'Ik kan het bijna niet aan. Ik ben bang dat ik ga ontploffen. Zoveel liefde', schrijft Schuurman dan ook. Het is voor het eerst dat het meisje zó goed in beeld wordt gebracht.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ik kan het bijna niet aan. Ik ben bang dat ik ga ontploffen. Zoveel liefde.

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Grootste wens

Met de geboorte van Coco Loulou zag Katja op 8 augustus haar grootste wens in vervulling gaan. De actrice heeft er altijd van gedroomd minimaal twee kinderen te hebben. 

Een strijd

Katja denkt dat Freek een liefdevolle en betrokken vader zal zijn. ‘Maar ik heb af en toe ook wel discussies met Freek over de opvoeding van Sammie,’ vertelde Katja onlangs aan LINDA. ‘Hij heeft daar soms nogal uitgesproken ideeën over en dan kunnen we weleens botsen. Wat ik wel gek vind om te merken is dat hij jong en open-minded is, maar in de opvoeding heel erg rigide ideeën kan hebben. We moeten daar wel goed over blijven praten, want dat kan een bron van strijd zijn.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.