Katie Holmes’ voorgenomen huwelijk met Jamie Foxx, de vroegere boezemvriend van haar ex-man Tom Cruise, werd op het laatste moment afgeblazen omdat de actrice erachter kwam dat ze was bedrogen. Katie was er kapot van, maar bezorgt nu een andere vrouw hetzelfde liefdesleed!

Zielsgelukkig

Na haar scheiding van Tom Cruise, met wie ze dochtertje Suri kreeg, vond Katie Holmes (41) nieuw liefdesgeluk bij acteur Jamie Foxx (52). Pikant: Jamie was tot dan toe de beste vriend van haar ex! ‘Hij is het beste wat mij is overkomen. Jamie maakt mij zielsgelukkig,’ zou Katie vriendinnen hebben verteld.

Article continues after the ad

‘En voor Suri is hij als een liefhebbende vader.’ Vooral dat laatste deed Katie’s hart smelten, want Suri’s biologische vader Tom Cruise keek na de scheiding nauwelijks nog naar zijn dochter om. Toen Jamie haar ten huwelijk vroeg, twijfelde Katie dan ook geen moment en riep volmondig ‘ja’.

Liefdesverdriet

De sprookjesbruiloft moest plaatsvinden in Parijs, de stad van de liefde. Maar kort voordat ze de gang naar het altaar zou maken, kwam Katie erachter dat Jamie haar bedroog met de 21-jarige zangeres Sela Vave. Jamie ontkende dat hij Katie ontrouw was geweest, maar Katie geloofde hem niet.

Ze blies de bruiloft af en zo kwam er na zes jaar een eind aan de relatie. Katie zou er kapot van zijn geweest; haar hart was gebroken. Dat heeft de actrice echter niet weerhouden om zélf ook een relatie te verwoesten. Vorige week doken er foto’s op van Katie die publiekelijk aan het zoenen was met Emilio Vitolo, een 33-jarige Italiaanse chef-kok en eigenaar van de New Yorkse sterrenhotspot Emilio’s Ballato.

Confrontatie

Katie was er volgens insiders van op de hoogte dat haar minnaar al verloofd was! ‘Maar dat boeide haar niet. Ze aast al een tijdje op Emilio.’ Rachel Emmons, de verloofde in kwestie, zat ondertussen nietsvermoedend thuis.

Ze werd geconfronteerd met het overspel van haar verloofde toen de zoenfoto’s werden gepubliceerd. Pas na de publicatie stuurde de betrapte Emilio een sms naar Rachel om de verloving te verbreken. ‘Rachel is getraumatiseerd door dit bedrog,’ aldus een goede vriend van haar in de Daily Mail. ‘Emilio is een bedrieger en reken maar dat dit ook voor Katie geen ‘happy end-verhaal’ wordt.’

Beeld: Brunopress

Dit artikel komt uit Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.