Toen Kathleen uit K3 stapte, werd menig kinderhartje gebroken. Het was dan ook lang stil rondom de zangeres, maar in het programma 'Ragas Reist Rond' vangen we een glimp op van het huidige leven van Aerts.

De Vlaamse heeft namelijk haar koffers gepakt en woont tegenwoordig in Zuid-Afrika. Vijftien jaar geleden verloor ze haar hart aan het land tijdens een vakantie. Drie jaar geleden besloot ze de knoop door te hakken en vertrok ze met haar hele gezin naar de andere kant van de wereld. Maar stilzitten doet ze hier niet: samen met haar man heeft ze een eigen reisbureau opgezet.

Article continues after the ad

StevieWonderTours

Onder de naam StevieWonderTours geven ze rondleidingen door het land. Maar dat is harder werken dan ooit. Kathleen: 'Ik heb voor het eerst in mijn leven het gevoel dat ik echt moet werken. Zingen vond ik ook leuk, maar nu komt er veel meer bij kijken, zoals de administratie en boekhouding. Toen ik zong hoefde ik daar niet van wakker te liggen. Dat was gewoon de boekhouder die alles oploste en klaar.' Op haar Instagram deelt Kathleen prachtige foto's van hun leven.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Walvissen spotten in Gansbaai! #familytime #southernrightwhale #siteinspections #stieviewondertours

Een bericht gedeeld door Kathleen Aerts (@kathleen_aerts) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle, Boulevard | Beeld: Robert Vos (ANP)