Kate Hudson maakte er nooit een geheim van véél kinderen te willen. Maar nadat haar verloving met Matthew Bellamy was verbroken, leek die hartenwens niet meer in vervulling te gaan. Al lijkt daar nu verandering in te komen...

Ik wil vier à zes kinderen, want ik geniet van alle aspecten van het moederschap.’ Kate Hudson (38) zag haar toekomst helemaal voor zich. Zanger/gitarist Chris Robinson, van wie zij in 2007 na zes jaar scheidde, schonk haar zoon Ryder (14). Nieuw geluk vond de actrice bij Muse-zanger Matthew Bellamy, met wie ze zoon Bingham (6) kreeg en dacht een groot gezin te stichten. Maar eind 2014 werd hun verloving verbroken. Kate verklaarde: ‘We kwamen op een punt dat we ons realiseerden dat we beter als vrienden verder konden gaan, en dat dat ook beter zou zijn voor de kinderen... Het voelt goed om mezelf weer even centraal te stellen. Ik ben gelukkig nu, zo samen met mijn zonen.’

Dit artikel is afkomstig uit Story 4. Deze editie ligt nu in de winkel.


Beeld ANP

Vorige week werd Paul de Leeuw opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Naderhand liet hij al weten dat alles voorspoedig was verlopen, maar nu geeft de presentator een nieuwe update hoe het met hem is.

Paul is namelijk alweer druk aan het fietsen op een hometrainer, dus het gaat al de goede kant op. Hij heeft nog wel een 'weggetje' te gaan, maar de Leeuw geeft ook aan veel zin te hebben om te mogen optreden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Hiep hiep hoera! James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz is jarig. Hij mag maar liefst tien kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelt Chantal een prachtige foto van haar zoon op Instagram.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Zo groot al

'Vandaag is de allerleuksteliefstegrappigste jongen van de wereld jarig, en hij is 10 geworden. TIEN! How did that happen?', schrijft ze bij het zoete plaatje. Met een ondeugend lachje kijkt James in de camera. Waar blijft de tijd? Want James is al een grote, stoere jongen aan het worden.

Grote broer

Al blijft het een heel schattig mannetje. Chantal deelt regelmatig kiekjes van haar twee lieve zoons en daar smelt je gewoon van. James is een hele trotse grote broer en hij blijkt hartstikke goed voor de kleine Bobby van tien maanden te kunnen zorgen.

Groot gezin

Chantal is sinds 2014 getrouwd met Marco. Samen hebben ze James en Bobby gekregen. Bobby is op 29 maart 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Marco twee dochters, Esmée en Isaa, en één zoon, Zion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders