In de showbizz hebben huwelijken doorgaans een beperkte houdbaarheidsdatum. Karin Bloemen en haar man Marnix Busstra vormen daarop een uitzondering. Al meer dan 25 jaar zijn de twee dolgelukkig met elkaar. Hoe ze dat voor elkaar krijgen, vertelt Karin in Story.

 

Lees ook: Karin Bloemen weigert een maagverkleining

 

Vrijlaten

'Marnix en ik werken zes dagen per week intensief samen. En op de zevende dag ontspannen we', vertelt Karin. 'Vaak zijn we dan samen, maar het gebeurt ook geregeld dat we allebei ons eigen ding doen. Dat Marnix en ik na zo'n lang tijd nog steeds zo gelukkig zijn, ervaar ik als cadeautje.'

 

Lees het hele interview nu in Story.

Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders