Kanye & Kim

De kinderen van Kanye West en Kim Kardashian zijn volgens Kanye te ver gegaan met hun 1 aprilgrap. Dat liet Kim weten in een interview met de Amerikaanse Elle.

North (5) schakelde haar broertje Saint (3) in om haar snode plan uit te voeren, aldus Kim. "Ze kwam met ketchup aan in de badkamer en smeekte me om dat op me te mogen smeren, net als in een enge film. Toen vroeg ze me te gaan liggen. Ik dacht echt dat ze maar aan het spelen was."

Article continues after the ad

De intenties van North waren niet zo onschuldig. "Ze heeft Saint dus gewoon geleerd om nep te huilen, ze deed het 'm zo voor. En toen zei ze dat hij naar beneden moest roepen dat mama dood was."

Echtgenoot Kanye kwam volgens Kim meteen naar boven rennen en kon de grap niet waarderen. "Hij moest ze echt uitleggen dat dit niet grappig was, dat je dat niet doet." Zelf lijkt Kim vooral naar de positieve kant te kijken. "Ik ben het met hem eens natuurlijk, maar ik was er wel van onder de indruk dat ze dit samen hebben bekokstoofd en als team hebben uitgevoerd."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron & Beeld: ANP