De seksscènes die actrice Kaley Cuoco met Michiel Huisman uit moest voeren in de film ‘Flight Attendant’ vond ze behoorlijk ongemakkelijk. Dat vertelt de actrice aan ‘The Hollywood Reporter’.

Hoewel Michiel Huisman al vrij bekend is met dit soort scenes – in Game of Thrones deed hij dit regelmatig – was dit voor Kaley de eerste keer. Wat ze precies moest doen, wist ze niet. Wat voor een ongemakkelijk sfeertje zorgde.

Openbaar toilet

De actrice vergelijkt de ervaring met het bezoeken van een openbaar toilet. ‘Als ze 'cut' riepen, zweefde ik haast over hem heen alsof ik op een openbaar toilet was. Ik had zoiets van: 'ik raak niets aan, ik kijk nergens naar', vertelt ze. ‘Ik wist niet wat ik moest doen. Hij zei: 'je doet zo raar, je maakt het alleen maar raarder op deze manier'’.

Flight Attendant

The ‘Flight Attendant’ gaat over een roekeloze stewardess met een alcoholprobleem. Op een dag wordt ze wakker in het verkeerde hotel, in het verkeerde bed, met een dode man. Niet in staat om de nacht samen te vatten, begint ze zich af te vragen of ze zelf de moordenaar is.

Article continues after the ad

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.