Kaj Gorgels bedpartners

Kaj Gorgels heeft in een nieuwe Gossip-video van Anna Nooshin bekent dat hij met meer dan 200 vrouwen het bed heeft gedeeld. "Ieder weekend een ander", zegt de presentator.

Gossip is een YouTube-format van Anna waarin ze samen het haar gast roddels over hen bevestigd of ontkracht. Dit keer was goede vriend Kaj te gast en viel Anna maar meteen met de deur in huis."Klopt het dat je met veel bekende vrouwen naar bed bent geweest?", vraagt ze hem in de eerste roddel. 

Héél veel

Kaj ontkent of bevestigd niets en vraagt wat 'veel' is in haar ogen. Anna is verbaasd en dacht dat hij zou vragen wat 'bekend' is. Als we de roddels mogen geloven heeft de presentator met meer dan 300 vrouwen het bed gedeeld. Maar dat vindt hij zelf wel 'héél veel'.

"Wel ruim meer dan 100, denk ik. 150, misschien 200. Maar 300 is wel héél veel." Hoeveel daarvan dus 'bekend' zijn, wil hij niet kwijt.

Article continues after the ad

Ieder weekend

Anna blijft achterdochtig en denkt dat 300 niet zo'n gek getal is bij de presentator. "Maar je moet het terug gaan rekenen naar de weekenden en dan ieder weekend een ander", legt Kaj uit. Er zitten 52 weekenden in een jaar en als je dat berekent over de afgelopen vier jaar, zoals Kaj vertelt, dan zit je op meer dan 200 bedpartners. 

Miss Nederland

Kaj, die sinds eind vorig jaar een relatie heeft met voormalig Miss Nederland Jessie Jazz Vuijk, is niet bang dat deze reputatie hem achtervolgt. Hij zegt ook dat Jessie er maling aan heeft dat hij zoveel bedpartners heeft gehad. "Die zegt altijd tegen mij: 'ik ben blij dat je goed getraind hebt'. Die plukt er nu de vruchten van."

Zelf zou Anna dat niet trekken. Ze is onlangs verloofd met haar lief Nassim Zeta en zou niets willen weten over zijn verleden met andere vrouwen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: YouTube | Beeld: Peter Smulders