Juvat Westendorp was lekker bezig in het programma 'Het Perfecte Plaatje'. Helaas moest de danser vlak voor de finale het veld ruimen. Maar gelukkig is hij nog te zien in 'Achter Het Perfecte Plaatje'. Daar vertelt hij over zijn foto's die hij in het programma heeft gemaakt, maar de fotograaf heeft ook een paar persoonlijke kiekjes meegenomen. 

Onder andere zijn vader en moeder komen even voorbij.

Scheiding 

De ouders van Juvat zijn toen de danser 7 jaar was gescheiden. Ondanks deze gebeurtenis, die volgens hem best wat littekens heeft achtergelaten, gelooft hij nog wel in het huwelijk. En hij heeft de 'ware' gevonden.

Trouwplannen? 

'Ik zou zelf absoluut willen trouwen. En ik denk ook dat ik de juiste heb gevonden', laat hij blij weten. 'Ik vind het wel iets heel ergs moois. Ik denk dat als je de juiste hebt gevonden je het wel gewoon moet gaan proberen.' Hij vervolgt: 'Ondanks dat het mijn ouders niet is gelukt, kijk ik weer naar het tweede huwelijk van mijn vader daar is het wel gelukt. En die zijn hartstikke gelukkig met elkaar', aldus Westendorp.

Article continues after the ad

Verzegeling 

Ondanks dat trouwen niet per se heilig is voor de acteur, beschrijft hij het wel als 'een verzegeling van twee mensen die heel erg van elkaar houden'.

Toekomst

'Mijn vriendinnetje en ik zijn nog niet heel erg lang bij elkaar, maar we zijn wel heel erg blij met elkaar', lacht hij. 'Ik denk als het goed voelt, voelt het goed.' Of de twee binnenkort al in het huwelijksbootje stappen? 'Dat weet ik niet, dat moet de toekomst gaan uitwijzen', zegt Juvat. 

Ruby

Er was een tijd dat Juvat Westendorp (32) tot een van de meest begeerde vrijgezellen van ons land behoorde. Maar de acteur heeft nu slechts oog voor zijn zeven jaar jongere vriendin Ruby. ‘We kennen elkaar al heel lang,’ vertelt Juvat aan Story. ‘Zij komt, net als ik, uit de danswereld. Begin dit jaar kwamen we elkaar in Amsterdam tegen en ik vroeg haar om samen koffie te gaan drinken. Die koffiedate duurde maar liefst vier uur en ik besefte dat zij mijn grote liefde is.’ De acteur, die nu in de bioscoopfilm Niks Vreemds Aan te zien is, liet er geen gras over groeien. ‘We wonen al samen. Het voelt goed, dus waarom niet? En het is ook niet zo dat we achttien zijn en alles nog moeten ontdekken. Met Ruby wil ik me settelen.’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.