Juvat Westendorp Superkids

Juvat Westendorp kon zijn tranen zaterdagavond niet inhouden bij de auditie van de 12-jarige Indy in het nieuwe seizoen van Superkids. Indy's ouders zijn gescheiden en haar dans raakte het jurylid dan ook persoonlijk.

“Dit kwam even binnen”, schrijft Juvat bij het Superkids-fragment op zijn Instagram. “23 jaar na de scheiding van mijn ouders blijkt dat er toch nog een lichte kras op mijn hart zit. Het moest er blijkbaar nog even uit”, aldus het jurylid.

Article continues after the ad

Indy heeft haar dans zelf gemaakt en wilde daarmee andere kinderen van gescheiden ouders een hart onder de riem te steken.

Wendy van Dijk

Juvat was niet de enige die emotioneel werd tijdens de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van het tv-programma Superkids. Ook Wendy van Dijk, die het programma presenteert met Johnny de Mol, moest een traantje wegpinken. Dat was na het optreden van de 12-jarige Ninthe, die met haar dans wilde overbrengen dat je je moet omringen met mensen die je omhoog helpen.

Jury

Na drie jaar is Superkids weer terug op de buis en dit keer op SBS6. In Superkids krijgen kinderen met een bijzonder talent een podium. Of dat nou gaat om dansen of zingen of zelfs viool spelen of turnen, het kan allemaal. De jury bestaat dit jaar uit Juvat Westendorp, Gordon, Wibi Soerjadi en Maan.

Bron: VIVA | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.