Julio Iglesias bezíngt niet alleen de liefde, hij beleeft haar ook als geen ander. De succesvolste latinozanger aller tijden, die sliep met talloze vrouwen en twee keer trouwde, is daarnaast stapelgek op zijn kinderen. Al kan de zoon die hij verwekte bij een Portugese minnares fluiten naar zijn aandacht...

Belemmering

Toen het voormalige Nederlandse model Miranda Rijnsburger (52) in zijn leven verscheen, verdween Julio’s drang om andere vrouwen het hof te maken aanzienlijk. Over zijn ontmoeting eind 1990 met de mooie blondine uit Leimuiden vertelde Julio ooit: ‘Toen ik haar zag tijdens een tussenstop op een vliegveld, zei ik tegen de persoon die mij vergezelde: Zij wordt mijn vrouw!’ Julio kreeg gelijk, al zou het nog járen duren voordat er huwelijksklokken voor hem en de 22 jaar jongere Miranda zouden klinken. Met een bruiloft hadden de twee duidelijk geen haast, met kinderen des te meer. Het grote leeftijdsverschil bleek geen belemmering te zijn. Julio en Miranda, die zich vestigden in Miami, droomden van een grote kinderschare. En die wens kwam uit! Apetrots deelden zij de geboorte van Miguel (20), Rodrigo (18), tweelingzussen Victoria en Cristina (16) en Guillermo (10), waarna Julio en Miranda aankondigden eindelijk te gaan trouwen. Hun liefde voor elkaar was in de loop der jaren immers alleen maar gegroeid.

Diepe bewondering

De zanger vertelde: ‘Ik hou van Miranda met heel mijn ziel. Als zij niet in mijn leven was verschenen, had ik me nooit meer op de toekomst kunnen concentreren zoals ik deed sinds ik haar ontmoette.’ Tijdens een intieme ceremonie op hun vakantielandgoed in Ojén (nabij de Spaanse badplaats Marbella) beloofden Julio en Miranda elkaar in aanwezigheid van slechts hun kinderen en twee getuigen op 24 augustus 2010 de eeuwige trouw. In diezelfde plaats zei de zanger een paar jaar later voor aanvang van een show: ‘Vanavond is erg belangrijk voor mij, omdat mijn vrouw getuige is van dit optreden.’ Om zijn fans vervolgens te vertellen hoeveel zijn echtgenote voor hem betekent. ‘Met Miranda deel ik al meer dan twintig jaar mijn liefde en emoties. Ik heb diepe bewondering voor haar. De mooie dingen die ik met haar heb beleefd, zou ik graag willen herhalen,’ aldus de charmeur, die zijn thuissituatie koestert als nooit tevoren. ‘Ik heb een prachtig gezin, er is niks belangrijkers in het leven.’ Dat is dan ook de reden dat hij zijn jongste kinderen steevast meeneemt als hij op tournee gaat, want: ‘Ik kan niet zonder mijn kinderen.’ Die hoeven hun schoollessen dan niet te missen, want er gaat altijd een leraar mee in het vliegtuig. 

Lees het hele artikel in Story. Story 51 ligt nu in de winkel.


Beeld: ANP

Jodie Foster laat zelden iets los over haar privéleven. De gelauwerde Amerikaanse actrice staat sinds haar derde voor de camera en probeert op die manier ‘te overleven’. Dat resulteert niet alleen in wilde speculaties over haar liefdesleven, maar ook over de vader van haar kinderen...

De afschuwelijke ervaring zou Jodie destijds hebben doen besluiten zo weinig mogelijk van haar privéleven prijs te geven. Was haar liefdesleven lange tijd een raadsel, over de vader van haar zonen houdt Jodie tot op de dag van vandaag haar lippen stijf op elkaar. Gezegd wordt dat haar goede vriend acteur Mel Gibson de vader van Charles en Kit is, maar ook de homoseksuele en inmiddels overleden castingdirector Randy Stone wordt genoemd. Zelfs Charles en Kit weten het niet! Jodie zou haar zoons, nu 20 en 17 jaar, het grote geheim willen vertellen wanneer ze 21 zijn. Intussen trekt ze zich van alle speculaties niets aan. Ze geniet van haar gezinsleven, de successen die ze als actrice én regisseuse boekt, en het feit dat ze het nu rustiger aan kan doen. ‘Ik kan doen waar ik zin in heb. Dus als ik een rolletje wil spelen in een filmpje van iemand die voor het eerst in zijn eigen appartement iets opneemt met zijn telefoon, kan ik dat doen.’ En met onvergetelijke glansrollen in films als The Accused, The Silence of the Lambs, Panic Room en Flightplan op haar naam heeft Jodie daar helemaal gelijk in.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP