Een DNA-test heeft aangetoond dat Julio Iglesias nog een zoon heeft. Dat schrijft de Spaanse krant La Vanguardia. De inmiddels 41-jarige Javier Santos is het resultaat van een affaire tussen de 73-jarige zanger en een Portugese ballerina.

Julio zou in de jaren zeventig, tijdens zijn huwelijk met presentatrice Isabel Preysler, een affaire hebben gehad met María Edite Santos. Iglesias heeft dit echter altijd ontkend en weigerde dan ook zijn DNA af te staan toen zijn zoon Javier hem in 1992 voor de rechter sleepte.

Santos wist echter van geen opgeven. Uiteindelijk zouden Javier en zijn advocaat DNA-materiaal van Julio in handen hebben weten te krijgen toen Julio zijn afval op straat zette in de Amerikaanse stad Miami. Tussen de rotzooi zou iets bruikbaars hebben gezeten.

Santos' advocaat bevestigde de uitslag van de DNA-test tegenover de krant. Daarmee heeft de Spaanse zanger negen kinderen. Uit zijn eerste huwelijk kreeg hij dochter Chabeli (45) en zoons Julio (44) en Enrique (42). Uit zijn relatie met de Nederlandse Miranda Rijnburger kwamen zoons Miguel (19) en Rodrigo (18), de zestienjarige tweeling Cristina en Victoria en nakomertje Guillermo van tien jaar oud.

Bron: ANP 

We kennen de presentator niet anders dan met zijn kale hoofd. Toch gaat Humberto nu voor een totaal nieuwe look. Want zo weinig haar, daar moest verandering in komen... 

Tan gaat namelijk voor een bijzondere soort hanenkam. Alleen, leeft deze variant nog. Humberto liet zich fotograferen met een kameleon op zijn hoofd en wist zelf ook niet goed wat hij daarvan moest denken. 'Ik voel die nageltjes nog als ik er naar kijk, maar het is een bijzonder prachtig beeld geworden', aldus Tan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Wolter Kroes brengt na zeven jaar weer een nieuw album op de markt. De 49-jarige zanger maakt in een persverklaring bekend dat zijn nieuwe materiaal op 12 oktober verschijnt. De naam van het album blijft nog geheim.

Het laatste studioalbum van Kroes dateert van 2011. De zanger vond het tijd om weer eens een nieuwe plaat uit te brengen. Tegelijkertijd viert Kroes met het album een belangrijke mijlpaal in zijn carrière.

Verleden

'Dit jaar zit ik 30 jaar in het vak en dan is het altijd leuk om terug te kijken naar het verleden', stelt de Viva Hollandia-zanger. 'Maar als zanger wil je altijd blijven werken aan nieuw repertoire, dus wordt het na al die jaren tijd voor een nieuw studioalbum. Er liggen waanzinnige liedjes klaar en ik kan niet wachten om het aan mijn fans te laten horen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders