Een DNA-test heeft aangetoond dat Julio Iglesias nog een zoon heeft. Dat schrijft de Spaanse krant La Vanguardia. De inmiddels 41-jarige Javier Santos is het resultaat van een affaire tussen de 73-jarige zanger en een Portugese ballerina.

Julio zou in de jaren zeventig, tijdens zijn huwelijk met presentatrice Isabel Preysler, een affaire hebben gehad met María Edite Santos. Iglesias heeft dit echter altijd ontkend en weigerde dan ook zijn DNA af te staan toen zijn zoon Javier hem in 1992 voor de rechter sleepte.

Santos wist echter van geen opgeven. Uiteindelijk zouden Javier en zijn advocaat DNA-materiaal van Julio in handen hebben weten te krijgen toen Julio zijn afval op straat zette in de Amerikaanse stad Miami. Tussen de rotzooi zou iets bruikbaars hebben gezeten.

Santos' advocaat bevestigde de uitslag van de DNA-test tegenover de krant. Daarmee heeft de Spaanse zanger negen kinderen. Uit zijn eerste huwelijk kreeg hij dochter Chabeli (45) en zoons Julio (44) en Enrique (42). Uit zijn relatie met de Nederlandse Miranda Rijnburger kwamen zoons Miguel (19) en Rodrigo (18), de zestienjarige tweeling Cristina en Victoria en nakomertje Guillermo van tien jaar oud.

Bron: ANP 

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders