Hollywood lijkt een en al glitter en glamour, maar achter gesloten deuren gebeuren vaak dingen die het daglicht niet kunnen verdragen. In de Amerikaanse entertainmentindustrie is men wel wat gewend, maar sommige schokkende gebeurtenissen dreunen nog vele jaren na. Story publiceert de 10 grootste schandalen. Deze week: actrice Julia Roberts, die over lijken ging om haar liefdesdoel te bereiken.

Danny Moder

Julia Roberts (53) is al drie decennia een van de sprankelendste actrices van Hollywood. Niet voor niets werd ze door het Amerikaanse People Magazine al vijf keer uitgeroepen tot ’s werelds mooiste vrouw. Maar achter haar warme uitstraling blijkt een kille, berekenende dame schuil te gaan, die het gewend is altijd haar zin te krijgen. Dat werd helemáál duidelijk toen ze in 2001 op de filmset van The Mexican verliefd werd op cameraman Danny Moder (52). Terwijl Julia wist dat Danny getrouwd was met visagiste Vera Steinberg, gooide ze toch al haar charmes in de strijd om de cameraman in haar liefdesnetten verstrikt te laten raken. 

Article continues after the ad

Liefdesschandaal

Julia wist meteen: ‘Hij moet de vader van mijn kinderen worden!’ Ze bracht Danny het hoofd zo op hol dat hij besloot zijn echtgenote te verlaten. Maar die liet dat niet zomaar gebeuren. Met geld is alles te koop, moet Julia toen hebben gedacht. De actrice bood Vera 100.000 euro, waarna ze instemde met een scheiding. Na dit liefdesschandaal stond Julia en Danny niets meer in de weg om te trouwen. Op Julia’s ranch in Taos, New Mexico, beleefde het stel in de zomer van 2002 een onvergetelijke huwelijksdag. ‘Eindelijk! Alles valt op zijn plek. Danny is de man op wie ik altijd heb gewacht,’ stamelde Julia, die ook haar kinderwens in vervulling zag gaan. 

Beeld: Getty Images

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 10 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.