Julia Mekkes (27) heeft na een maand de breuk met Dave Roelvink (25) nog altijd geen plekje kunnen geven. Dat laat ze weten in een openhartig bericht op haar Instagram.

Op Instagram deelt Julia met haar volgers een eerlijk en openhartig bericht over hoe het nu met haar gaat.

Article continues after the ad

"Lieve volgers, even een eerlijk berichtje van mij", begint ze de post. Julia is de afgelopen tijd overspoeld met lieve berichtjes van volgers die haar een hart onder de riem willen steken. En hoewel die haar ontzettend goed doen, voelt de breuk nog altijd vers. "Ik moet zeggen dat het nu ongeveer een maand verder af en toe nog heel erg lastig is", aldus de brunette.

Toch probeert ze, zo goed als het kan, de daad weer op te pakken en door te gaan met haar leven. "Ik voel me rijk met zoveel liefde die ik van jullie krijg door alle berichten", bedankt ze tot slot haar fans.

Mocht je het gemist hebben...

Julia en Dave lieten eind oktober weten zonder elkaar verder te gaan. Berichten van een eventuele relatiebreuk gingen eerder al rond nadat Julia niet aanwezig was tijdens Boxing Influencers, waaraan Dave meedeed.

Julia liet eerder via Instagram weten dat ze Dave niet verlaten heeft. "Er is absoluut geen ander in het spel. Ik ben intens verdrietig dat we uit elkaar zijn en ben ruim drie jaar heel goed voor Dave geweest en hij voor mij’." De reden van de breuk lag volgens haar in het feit dat het gewoon ‘niet meer werkte'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, beeld: ANP