Echt níemand had kunnen voorspellen dat De Luizenmoeder zo’n gigantisch succes zou worden. De grote ster van de serie, Ilse Warringa, zou er echter veel voor overhebben om de klok terug te draaien! Door eerder gemaakte afspraken is zij de grip op haar ‘kindje’ namelijk volledig kwijt en dreigt ze bovendien een fiks kapitaal mis te lopen.

Kende een paar maanden geleden nog vrijwel niemand Ilse Warringa (42), sinds Nederland kennis mocht maken met haar personage juf Ank in De Luizenmoeder, is dat volkomen anders! Zo ongeveer iedereen is enthousiast over de komedie, Ilse is in één klap een ster in Nederland en de grote producenten vechten elkaar  de tent uit om de rechten voor een theaterversie van de tv-hit! Een droom die uitkomt voor een actrice, zou je zeggen… ‘Maar mij irriteert het wel een beetje,’ vertelt Ilse in De Volkskrant. ‘Het is er toch al? Waarom dan nog meer van hetzelfde willen? Iedereen wil nu iets met juf Ank.’ Een verre van enthousiaste reactie van Ilse, die wellicht ook te maken heeft met het feit dat zij helemaal niets meer te vertellen heeft over de prachtserie die ze met onder meer haar collega Diederik Ebbinge (Anton in de serie) schreef. In hetzelfde gesprek onthult Ilse namelijk een ander belangrijk detail. ‘Elke grote theaterproducent wil nu De Luizenmoeder op toneel brengen. Ik ga daar niet over, want de rechten liggen bij Avrotros en de productiemaatschappij.’ 

Lees het hele artikel in Story editie 10. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Fotopersburo Edwin Janssen

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren.

Dirk Zeelenberg

 

Met Kees op Menorca #zeldzaam #vaderenzoon#trots

Een bericht gedeeld door Dirk Zeelenberg (@dirkzeelenberg) op

Estavana Polman

 

💕

Een bericht gedeeld door Estavana Polman (@estavana) op

Caroline Tensen

Tanja Jess

Bouchra van Persie

 

Missing it already #Marrakech #morocco🇲🇦 #familyholiday2018

Een bericht gedeeld door Bouchra van Persie (@bouchravanpersie) op

Jim Bakkum

 

Vakantie met kids maakt mij zo cool. 📸: Lux

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Instagram & ANP

Zwangere talkshowpresentatrice Eva Jinek houdt angstvallig geheim wanneer ze precies moeder wordt, maar ze geeft wél toe dat er dan meteen een tijd van grote bezorgdheid aanbreekt!

‘Ik kan mij niet voorstellen dat ik zal sterven zonder moeder te zijn geweest,’ vertelde Eva Jinek eerder. De talkshowpresentatrice, die op 13 juli haar veertigste verjaardag viert, bleek alleen niet veel geluk te hebben in het vinden van een man met wie ze kinderen zou kunnen krijgen. Toen ze een relatie had met oud-strafpleiter Bram Moszkowicz zat een baby er niet in, zo vertelde ze. ‘Bram is achttien jaar ouder. Hij wil niet op zijn 57e nog achter een kinderwagen lopen.’ Ook de relatie met Freek Vonk hield geen stand. Na de breuk werden Eva en de zes jaar jongere producer Dexter van der Voorn verliefd op elkaar, en met hém krijgt Eva nu haar eerste kindje.

Helemaal dol

In een interview met NRC vertelt Eva ‘helemaal dol’ te zijn op Dexter. ‘Anders zou ik geen kind van hem willen. Hij is zachtaardig. Een stoere en uitgesproken man, echt een goed mens. Het maakt mij heel gelukkig dat ik zo iemand heb gevonden.’ En hoewel het voor Eva altijd al vaststond dat ze moeder zou worden, lijkt ze, nu het bijna zo ver is, toch nerveus te worden. ‘Dat je het lef hebt een ander mens ter wereld te brengen, met alle verantwoordelijkheid die erbij komt… Dat beangstigt me. Wat je allemaal verkeerd kan doen met een mens…’ Eva lijkt overvallen door enorme bezorgdheid om haar kind. ‘Ik bedacht laatst: mijn kind mag niet fietsen. Ik heb vaak gedacht: het is nog niet goed genoeg, nog niet perfect. Ik moet nóg beter voorbereid zijn op het moederschap. Nu ben ik bijna veertig. Dit kun je niet eindeloos uitstellen.’

Dit verhaal komt uit de nieuwste Story. Editie 28 ligt nu in de winkels.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP