Patty Brard Huishoudbeurs

De Huishoudbeurs bestaat dit jaar 75 jaar en pakt groots uit voor haar bezoekers. De feestelijke opening in de RAI Amsterdam werd vandaag verzorgd door presentatrice Patty Brard en model Mariana Verkerk.

Patty staat zelf ook vol trots op de beurs met haar gloednieuwe panter-collectie.

Extra's

Vanwege het 75-jarige jubileum zullen er een aantal extra's op de beurs zijn. Zo kun je een kijkje nemen op de set van soap Goede Tijden, Slechte Tijden en wellicht enkele acteurs ontmoeten. Maar er is ook ruimte voor mindfulness workshops, vegan foodtrucks en een tattooshop. Ook treedt er elke dag een grote artiest van Hollandse bodem op, zoals Samantha Steenwijk, Lange Frans en Wolter Kroes. Bovendien geeft jouw ticket toegang tot de Negenmaandenbeurs, het Pasar Colours Festival en The Model Convention, want deze evenementen zijn ook 'jarig' dit jaar.

Article continues after the ad

Alles omtrent lifestyle

De eerste Huishoudbeurs vond plaats in 1950 in de Houtrusthallen in Den Haag. Het was een ‘toonkamer’ van nieuwe producten, een plek waar maatschappelijke instituties en groeperingen een podium kregen en waar nieuwe ontwikkelingen en trends zichtbaar werden. In de jaren die volgden is er veel veranderd. Tegenwoordig is de beurs een heus lifestyle-evenement voor alles wat zich afspeelt in en om het huis. Jaarlijks vinden ruim 200.000 vrouwen hun weg naar de RAI voor dit event en daarmee is het de best bezochte consumentenbeurs van Nederland.

De Huishoudbeurs vindt dit jaar plaats van 22 februari tot en met 1 maart 2020.

Bron: De Huishoudbeurs | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.