Ongeveer 700.000 mensen zagen hoe Tony 'Sterretje' poedelnaakt zijn 'Eva' vond op een tropisch eiland. Het leek erop dat de BN'er zijn ware liefde misschien wel gevonden had, maar 'Eva' onthult dat ze elkaar nog niet gezien hebben na het programma... 

Lees ook: Eerste beelden van poedelnaakte Inge de Bruijn in Adam Zkt. Eva uitgelekt

Ware Eva

Tony was door het dolle heen toen de blonde Josje het eiland op kwam. Het werd al gauw duidelijk dat zij gekozen zou worden door de BN'er. "Ik heb iemand ontmoet met wie ik zo'n klik heb, de ware Eva! Ik heb op gevoel gekozen en wil Josje graag voorstellen aan mijn vrienden", zei Tony enthousiast toen hij Josje had gekozen. 

Article continues after the ad

Geen vervolgdate

Het leek veelbelovend, maar Josje biecht op dat ze hem niet meer heeft gezien sinds het programma. "Tony en ik hebben een leuke vriendschap opgebouwd. Je kunt niet binnen drie dagen verliefd zijn op iemand," zegt ze. De blondine weet niet of de twee nog zullen afspreken. "We hebben het erg druk en dus weinig tijd. Ik weet ook niet wat de programmamakers nog van plan zijn. Misschien komt de vervolgdate wel op tv of komt er een Hoe Is Het Nu Met?-aflevering. Het is echt afwachten."

Beeld: Peter Smulders