Ongeveer 700.000 mensen zagen hoe Tony 'Sterretje' poedelnaakt zijn 'Eva' vond op een tropisch eiland. Het leek erop dat de BN'er zijn ware liefde misschien wel gevonden had, maar 'Eva' onthult dat ze elkaar nog niet gezien hebben na het programma... 

Lees ook: Eerste beelden van poedelnaakte Inge de Bruijn in Adam Zkt. Eva uitgelekt

Ware Eva

Tony was door het dolle heen toen de blonde Josje het eiland op kwam. Het werd al gauw duidelijk dat zij gekozen zou worden door de BN'er. "Ik heb iemand ontmoet met wie ik zo'n klik heb, de ware Eva! Ik heb op gevoel gekozen en wil Josje graag voorstellen aan mijn vrienden", zei Tony enthousiast toen hij Josje had gekozen. 

Geen vervolgdate

Het leek veelbelovend, maar Josje biecht op dat ze hem niet meer heeft gezien sinds het programma. "Tony en ik hebben een leuke vriendschap opgebouwd. Je kunt niet binnen drie dagen verliefd zijn op iemand," zegt ze. De blondine weet niet of de twee nog zullen afspreken. "We hebben het erg druk en dus weinig tijd. Ik weet ook niet wat de programmamakers nog van plan zijn. Misschien komt de vervolgdate wel op tv of komt er een Hoe Is Het Nu Met?-aflevering. Het is echt afwachten."

Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders