Dat Josje Huisman er slechts een paar maanden na haar eerste bevalling weer uitziet om door een ringetje te halen, moge duidelijk zijn. De voormalig K3-zangeres poseert vol trots met een ontblote buik en kan rekenen op een lading complimenten. 

Op Instagram post Josje een foto waar geen Photoshop aan te pas is gekomen. “#nofilter #zoujenietzeggen”, schrijft ze erbij. Het kiekje is gemaakt voor een fotoserie in &C, het magazine van Chantal Janzen, dat dit keer in het teken staat van baby’s.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

@andcgram #ohbaby @chantaljanzen.official @myrthegiesbers #nofilter #zoujenietzeggen

Een bericht gedeeld door Josje Huisman (@josjecoos) op

Lieve woorden

De volgers van Josje hebben alleen maar lovende woorden over voor haar fantastische lichaam. “Hoop dat ik weer net zo snel zo’n strak buikie heb als jij. Wat ben je mooi! Kun je trots op zijn!”, luidt een van de reacties. Een ander schrijft: “Jeeeeetje. Jij ziet er goed uit!!!”

Kerstkindje

Op eerste kerstdag 2018 – 25 december – werd Josje de trotse moeder van de kleine Kamari. Dit heuglijke nieuws maakte ze bekend met een prachtige foto van het jochie, nadat ze eind juli van de daken schreeuwde in verwachting te zijn. Kamari is het eerste kindje van Josje en haar vriend Cle Gyimah.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Flair | Beeld: Instagram, ANP