De gezinsvakantie van Josje Huisman zit erop. De zangeres deelt de laatste zonnige kiekjes, waaronder één van haar zoontje Kamari (1) en zijn enorme bos haar.

Josje vertoefde samen met haar vriend Cle en hun zoontje op het zonovergoten eiland Bonaire, waar hun dagen vooral bestonden uit bijkomen in de hangmat en een duik nemen in de azuurblauwe zee. Inmiddels is het gezin weer terug in Nederland. Op Instagram Stories is te zien dat Josje alweer in de studio staat op een podcast op te nemen. 

Article continues after the ad

Vakantiefoto's

Om het vakantiegevoel nog even vast te houden, deelde de zangeres vanochtend nog een paar vakantiefoto's. De eerste is een foto van Kamari in het vliegtuig. Het is een van de weinige keren dat ze haar zoontje zo duidelijk in beeld brengt. Het jochie draagt een rood Adidaspak en hij vermaakt zich zo te zien prima met een afstandsbediening. Josje's volgers zijn onder de indruk van zijn enorme bos haar: 'Wauw, wat een bos haar,' reageert een volger. Ook zijn velen verbaasd over hoe groot hij al is. 'Jeetje, wat groeit Kamari hard.'

Kerstkindje

Op eerste kerstdag 2018 – 25 december – werd Josje de trotse moeder van de kleine Kamari. Dit heuglijke nieuws maakte ze bekend met een prachtige foto van het jochie, nadat ze eind juli van dat jaar van de daken schreeuwde in verwachting te zijn. Kamari is het eerste kindje van Josje en haar vriend Cle Gyimah.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.