De modeontwerpster en haar vriend Nick Amann zijn door het dolle heen. Het liefdeskoppel verwacht namelijk hun allereerste kindje samen. Josh en Nick maakten dit gisteren bekend via hun Instagramaccounts, waarbij de vele felicitaties binnen een mum van tijd binnenstroomden. 

Ze had ooit een relatie met Regillio Tuur, werd gelinkt aan Ben Saunders, maar vond het liefdesgeluk uiteindelijk toch bij de grote baas van modemerk Nickelson. De twee zijn inmiddels alweer een paar jaar samen en hebben het, zoals wekelijks te zien is in Josh haar vlog, ondanks hun drukke bestaan enorm fijn met elkaar. Dat er nu een kleintje aankomt is voor hen dan ook een droom die uitkomt.

Zomerbaby

'Ik ben zo blij dat ik dit nieuws eindelijk met jullie mag delen. Wij krijgen namelijk een baby! In augustus zal ons leven volledig veranderen, maar we kunnen echt niet wachten om ons kleintje te ontmoeten', aldus het voormalige 'Modemeisje Met Een Missie' op Instagram. Het is voor Nick overigens niet de eerste keer dat hij in de weer moet met luiers, babyhapjes en flesvoeding. Hij werd eerder namelijk al vader van zoon Nino en dochter Luèn. 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Instagram, Peter Smulders