Jort Kelders (52) breuk met Lauren Verster (36) heeft er dusdanig ingehakt, dat hij het geloof in de liefde volledig kwijt is. De tv-journalist zegt nog altijd veel verdriet te hebben, en vraagt zich af of hij wel geschikt is voor een relatie.

Article continues after the ad

Lees ook: Leugentjes over de liefde: Jort Kelder en Lauren Verster

 

Bedrogen

Het is deze zomer twee jaar geleden dat Jort Kelder en Lauren Verster uit elkaar gingen, nadat de tv-presentatrice overspel had gepleegd met cameraman Jasper. Lauren liet er destijds geen gras over groeien en ging meteen samenwonen met Jorts rivaal. "Het voelt zo goed tussen ons dat ik geen enkele reden zag om niet bij elkaar te gaan wonen", verklaarde Lauren destijds. De verboden liefde tussen hen bloeide op toen ze nog met Jort was.

Niet de eerste keer

Jort is in de liefde wel vaker bedrogen. Eerder legde Georgina Verbaan een bom onder hun relatie door vreemd te gaan met een tv-collega. Toch heeft Lauren nog steeds een zwak voor Jort. "Ik had het liever voorkomen. Ik hou nog steeds van Jort, en ik weet dat hij van mij houdt. Dat zal altijd zo blijven. Hij blijft een speciaal plekje in mijn hart houden."

Type vrouw

Jorts vrienden zijn van mening dat hij op het verkeerde type valt. "Jij valt op de verkeerde meisjes. Je valt op kunstenaarsmeisjes die een beetje labiel zijn. Het zou zomaar kunnen. En het zal morgen weer gebeuren. Mijn vrienden zeggen: Neem nou eens een advocaatje van de Zuidas. Maar voor mij is het een horrorbeeld dat je elkaar ’s middags belt om te bespreken wie de boodschappen doet. Ik vind een frêle hippiemeisje veel interessanter", vertelt Jort in Story.

Ravage

"Ik geloof al een tijdje niet meer in de liefde. Maar ik heb ook wel wat voor mijn kiezen gekregen. Ik heb een beetje pech gehad. Ik ben wel een beetje verliefd op mezelf. Weet je, ik heb het gedaan zoals ik het heb gedaan, en dat is kennelijk niet goed, want het resultaat is een ravage."

Beeld: Peter Smulders.