Jörgen Raymann vertelt in Story over het overlijden van zijn tweede vader en waarom zijn moeder en schoonmoeder bij hem inwonen. 

Article continues after the ad

Loodzware tijd

Jörgen heeft een loodzware tijd achter de rug. In oktober vorig jaar werd er een tumor bij hem ontdekt. Gelukkig bleek die goedaardig en kon deze al snel operatief worden verwijderd. Vorige maand overleed zijn in Suriname wonende schoonvader na een kort ziekbed.

 Dankbaar

"Mijn schoonvader is 79 jaar geworden en hij is op een waardige manier aan zijn einde gekomen. We zijn dankbaar voor wat hij ons heeft betekend, maar ook gelukkig dat hij niet al te lang geleden heeft." 

Tweede vader

Ook al woonden ze duizenden kilometers uit elkaar, ze hadden veel contact. "Ik zag hem als mijn tweede vader. Hij heeft na het overlijden van mijn vader de vaderrol overgenomen. Hij beschouwde mij als zijn zoon en daar ben ik hem dankbaar voor." 

Moeders in huis 

"Onze dochters zijn het huis uit, en daar hebben we nu twee oudjes voor terug. Ik ben blij dat mijn moeder en schoonmoeder er zijn, heerlijk! Als ik mijn familie om me heen heb, ben ik gelukkig!" 

Jörgen vertelt aan Story: “Ik leef als een prins nu.” Benieuwd waarom dit zo is? Lees dan de nieuwe Story

Beeld: Peter Smulders. Bron: Story