Na de dramatische ontvoeringspoging in 1977 en de andere bedreiging aan het adres van Johan Cruijff en zijn gezin, leefde het gezin een teruggetrokken bestaan in Barcelona. Angstig als ze waren leerden Johan en Danny ook hun drie kinderen zo min mogelijk los te laten over hun privélevens. Om die reden weten we zo weinig over Jordi Cruijff, de voetballende 'zoon van'.

Veel meer dan zijn imposante voetbalcarrière (Jordi speelde voor FC Barcelona, Machester United en deed met het Nederlands Elftal mee aan het EK in 1996) en zijn huidige trainersfunctie in Tel Aviv, is er van Jordi niet bekend. Zo wordt er al jarenlang met geen woord gerept over zijn vrouw Noemi en hun kinderen.

Verdriet

Nu is echter bekend geworden dat Jordi naast het verlies van zijn vader, nóg een familiedrama moest doormaken: hij is nog niet zo lang geleden gescheiden van zijn Spaanse vrouw. 'Hoewel dat in het niet valt bij het overlijden van zijn vader, heeft Jordi ook veel verdriet gehad om de scheiding,' vertelt een bron aan Story. 'Jordi had altijd gehoopt dat de liefde tussen hem en Noemi voor eeuwig zou zijn, maar helaas bleek dat niet het geval. Jordi stort zich, na het overlijden van zijn vader en de scheiding van zijn vrouw, meer dan ooit op het voetbal. Dat is zijn afleiding, en afleiding is het beste medicijn.'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 33 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

 

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders