Vorige week raapte oud-voetballer Johnny Rep de moed bij elkaar om het contact met zijn zoon Sylvester (16) te herstellen. Aan Story vertelt hij hoe pijnlijk dat afliep...

 

Diep dal

Toen Johnny voor de tweede keer trouwde kreeg hij met zijn vrouw Paula Sylvester, maar kort na de geboorte van hun zoon liep ook dat huwelijk op de klippen. Hij belandde in een diep dal vol drank en drugs, waardoor zijn zoon nauwelijks aandacht kreeg. Van een warme vader-zoon relatie is geen sprake en inmiddels heeft Johnny Sylvester al twee jaar niet gezien.

 

Contact herstellen

Vorige week greep Johnny de kans aan om het contact te herstellen, maar dat liep erg pijnlijk af. 'Ik heb Sylvester en zijn moeder gebeld of ze zin hadden om met me te gaan lunchen, maar geen van beiden nam de telefoon op. Daarna heb ik nog een sms'je gestuurd, maar ook daarop kwam geen reactie. Dat doet veel pijn.'

 

Biografie

De dingen die Johnny over Paula heeft gezegd spelen misschien wel mee waarom Sylvester (nog) geen behoefte heeft aan contact. In zijn biografie schreef hij: 'Het is een jokkebrokje hoor, die Paula.' Daarnaast onthulde hij dat ze samen drugs gebruikten en dat Paula tijdens hun relatie 'met zijn vrienden lag te wippen'. 

 

Lees het hele interview nu in Story. Bestel de editie hier.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders