Vorige week raapte oud-voetballer Johnny Rep de moed bij elkaar om het contact met zijn zoon Sylvester (16) te herstellen. Aan Story vertelt hij hoe pijnlijk dat afliep...

 

Diep dal

Toen Johnny voor de tweede keer trouwde kreeg hij met zijn vrouw Paula Sylvester, maar kort na de geboorte van hun zoon liep ook dat huwelijk op de klippen. Hij belandde in een diep dal vol drank en drugs, waardoor zijn zoon nauwelijks aandacht kreeg. Van een warme vader-zoon relatie is geen sprake en inmiddels heeft Johnny Sylvester al twee jaar niet gezien.

 

Contact herstellen

Vorige week greep Johnny de kans aan om het contact te herstellen, maar dat liep erg pijnlijk af. 'Ik heb Sylvester en zijn moeder gebeld of ze zin hadden om met me te gaan lunchen, maar geen van beiden nam de telefoon op. Daarna heb ik nog een sms'je gestuurd, maar ook daarop kwam geen reactie. Dat doet veel pijn.'

 

Biografie

De dingen die Johnny over Paula heeft gezegd spelen misschien wel mee waarom Sylvester (nog) geen behoefte heeft aan contact. In zijn biografie schreef hij: 'Het is een jokkebrokje hoor, die Paula.' Daarnaast onthulde hij dat ze samen drugs gebruikten en dat Paula tijdens hun relatie 'met zijn vrienden lag te wippen'. 

 

Lees het hele interview nu in Story. Bestel de editie hier.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Singer-songwriter Duncan Laurence gaat Nederland vertegenwoordigen op de 64e editie van het Eurovisiesongfestival 2019 in Tel Aviv.

Dat heeft AVROTROS maandag bekendgemaakt. De 24-jarige Laurence studeerde afgelopen jaar af aan de Rockacademie in Tilburg. Hij ontwikkelde zich daar als zanger, songwriter en producer en deed tijdens zijn studie ervaring op in onder meer Londen en Stockholm.

Talenten

"De afgelopen jaren deden voor Nederland A-artiesten mee met grote naamsbekendheid", stelt de zanger. "Voor mij geldt dat laatste niet, maar dat is juist ook mooi: er zijn heel veel jonge muzikale talenten in Nederland. Mijn deelname bewijst dat je zomaar de kans kunt krijgen om op zo’n groot platform te laten zien wat je waard bent. Ik ben heel trots dat ik Nederland ga vertegenwoordigen en ik ga alles geven."

Eva Simons

Er gingen eerder op de dag geruchten dat Eva Simons de kandidaat zou zijn, maar dat bleek dus niet zo te zijn.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | (ANP)

We hebben de lieve snoet van baby Bobby ondertussen al vaak voorbij zien komen. En ook deze nieuwe beelden zijn weer té leuk om niet te delen. Moeder Chantal betrapt de kleine deugniet namelijk op heterdaad op diefstal…

Op de video is te zien hoe Bobby de koelkast heeft geplunderd. Zijn buit? Een bakje met frambozen en blauwe bessen. Wanneer hij het fruit, dat inmiddels aardig is verdeeld over de vierkante meters van de keukenvloer, stiekem zit op te smikkelen voor de open koelkastdeur, komt Chantal aangeslopen.

‘Kun je niet framboos op worden’

‘Bobby… Bobby? Wat is dit?’, vraagt ze met een ernstig serieuze stem terwijl de ‘schade’ filmt. Met een framboos half uit zijn mond hangend vertrekt het kleine ventje geen spier – een hilarisch gezicht. ‘Kun je niet framboos op worden’, schrijft Chantal bij in het bijschrift op Instagram. Helemaal mee eens. Wij zien in Bobby wat hij ziet in het doosje vitamientjes: om óp te vreten.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl