Eerder werd al bekend dat Johnny Depp zijn über luxe penthouse in Las Vegas te koop heeft gezet om zijn miljoenenschuld in te lossen. Maar nu doen zijn voormalige managers nog een extra boekje open: ze hebben zijn uitgavenpatroon vrijgegeven aan The Hollywood Reporter.

Article continues after the ad

Begin dit jaar klaagde Johnny Depp zijn voormalige managers aan voor een bedrag van 25 miljoen euro. Zijn managers zouden niet goed met zijn financiën zijn omgegaan en hem hebben bestolen van het geclaimde bedrag. Nu stellen de ex-managers dat de schuld bij Johnny zélf ligt. 

Uit het uitgavenpatroon van Johnny Depp blijkt dat de acteur zo'n 1,75 miljoen dollar per maand uitgaf. In de vrijgegeven documenten is te zien dat Depp een half miljoen dollar uitgaf aan de huur van opslagruimtes om zijn persoonlijke collectie op te bergen. Ook kocht hij voor 15.000 euro aan tassen en koffers van Prada en legde hij 6.000 euro neer voor een bankstel van de set van Keeping Up With The Kardashians voor zijn dochter. Daarnaast gaf hij 25.000 euro per maand uit aan het invliegen van een speciale wijn uit Frankrijk!

Zijn managers hebben hem gewaarschuwd dat deze levensstijl niet lang houdbaar was. "Deze ultra-extravagante levensstijl kon meneer Depp zich simpelweg niet veroorloven", schrijven de voormalige beheerders van Depp's financiën aan de rechter.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: een jaarabonnement voor slechts €11,50 per maand.

Beeld: Getty Images