Johnny de Mol heeft de afgelopen weken samengewoond met de ex van zijn vrouw Anouk en zijn nieuwe vriendin. 'Dankbaar dat wij één grote familie zijn,' aldus Anouk.

Kiki, het dochtertje van Anouk en haar ex, is de reden dat het gezin besloot om de quarantaine door te brengen met Anouks ex en zijn vriendin. De zangeres laat weten dat ze gisteren haar 'allermooiste' Moederdagontbijt heeft gekregen. 'Co (vader van Kiki) en (bonus mama van Kiki) Naomi, Kiki, Johnny jr, Fender, Johnny (mijn man en bonus papa van Kiki) en ik...6 weken woonden wij met z’n zevenen bij elkaar onder 1 dak om deze nare Corona tijd wat aangenamer te maken en daarmee kwam ook een lang gekoesterde droom van Kiki uit!', schrijft ze op Instagram.

Article continues after the ad

Modern family

Anouk noemt het een 'quarantaine om nooit meer te vergeten'. De zangeres is 'dankbaar' dat ze één grote familie zijn en noemt het een 'modern family 2.0.'

Liefdesbreuk

Anouk en haar ex, saxofonist Co Rowold, werden in 2013 ouders van dochter Kiki. Na 2,5 jaar besloot het stel uit elkaar te gaan. 'Het was de moeilijkste beslissing ooit,' geeft ze toe. 'Want wat had dit voor gevolgen voor Kiek?'

Tekst gaat verder onder de foto

Gezin

In april 2018 werden Anouk en Johnny de trotse ouders van hun eerste kindje samen, genaamd Johnny. Een aantal maanden later, in oktober, stapten de twee in het huwelijksbootje. Ze gaven elkaar het jawoord op een droomlocatie in de Algarve, Portugal, in het bijzijn van tout bekend Nederland. Vlak voor de kerstdagen van 2019 verwelkomde het stel hun tweede zoon, Fender. Uit een eerdere relatie heeft Anouk al een dochter die luistert naar de naam Kiki.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.