Een kindje, een huwelijk en... nog een kindje! In nog geen anderhalf jaar tijd is het leven van Johnny de Mol compleet veranderd. De presentator en zijn vrouw Anouk kunnen hun geluk niet op met de komst van hun tweede kind.

'Het is allemaal wel heel snel gegaan,' geeft Johnny toe. Ze maakten Anouks zwangerschap vorige week bekend via een tekening van de vijfjarige Kiki, het dochtertje van Anouk uit een eerdere relatie. 'Maar dat is toch mooi, dat het allemaal lukt. Dat moet je ook gegeven zijn,' zegt hij in RTL Boulevard. 'Wij zijn dolgelukkig'. De zwangere Anouk voelt zich goed en is volgens Johnny blij dat het blijde nieuws bekend is: 'Nu hoeft ze haar buik niet meer in te houden.' 

More content below the advertising

Geslacht

Bonusdochter Kiki hoopt vooral op nog een broertje. Of haar wens in vervulling gaat, is nog even afwachten. Johnny en Anouk weten nog niet wat het wordt. 

Johnny junior

Anouk en Johnny werden vorig jaar in april de trotse ouders van Johnny junior. Hun eerste kindje samen. Anouk is ook nog moeder van de vijfjarige Kiki, uit een eerdere relatie. In oktober gaven Johnny en Anouk elkaar het jawoord.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders