Johnny de Mol hoopt met zijn overstap van RTL naar SBS de zendergroep uit het slop te halen en daarmee zijn vader John de Mol te kunnen helpen. "We hoeven er geen doekjes om te winden. SBS ligt onder vuur, dat gaat niet goed daar. Ik hoop hem te helpen", zegt Johnny maandag in het AD.

Familiegevoel

"En hoe mooi is het dan om met die ouwe te werken, zolang het nog kan. Het is familiegevoel, een loyaliteitsdingetje", geeft Johnny toe. "En ik ben niet zo zendergebonden. Ik wil mooie programma's maken en heb wel eens iemand horen zeggen dat die ook op de publieke omroep zouden kunnen. En bij SBS uiteraard ook", aldus de presentator. "Het wordt superleuk met hem", denkt Johnny over de samenwerking met zijn vader. "Hij is 63, maar geeft nog gas, jongen, dat is niet normaal. Hij heeft nog zoveel energie, zoveel passie. Dat werkt aanstekelijk.''

Makkelijke keuze

Vader John stapte niet direct af op zijn zoon maar nam eerst contact op met zijn management. "Ja, echt waar, heel netjes deed hij dat, maar daarna zaten we al gauw bij elkaar, hoor", vertelt Johnny. "Mijn eerste gevoel was 'tuurlijk ouwe, dat gaan we doen'. Ik heb best lang nagedacht, maar eigenlijk waren we er snel uit."


Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

Angela Groothuizen heeft een bezoekje gebracht aan goede vriend Leco van Zadelhoff. Ze ziet er volgens hem ‘beter uit dan ooit’.

“Zo mooi heb ik je nog nooit gezien!”, zegt een enthousiaste Leco, die blij is met het eindresultaat.

Niet te herkennen

Angela is voorzien van een bos krullen en feestelijke make-up. De positieve reacties stromen binnen op de foto. ‘Jij maakt van elke vrouw een diva’ en ‘prachtige vrouw die jij nog mooier weet te maken!’, zeggen verschillende mensen. Ook zeggen sommigen: ‘Ik herken haar bijna niet’. Eén volger van Leco weet het prachtig te verwoorden: ‘Als je zo mooi bent vanbinnen, dan straal je dat ook uit’. Zo is het.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Libelle.nl

Nicolette van Dam is een veelgevraagd presentatrice, en heeft daardoor altijd een volgeplande agenda. Sinds ze moeder is van dochters Lola-Lily en Kiki-Kate, wordt ze gekweld door schuldgevoel.

'Dat heb ik Irene Moors een keer horen zeggen: een werkende moeder voelt zich altijd schuldig. Dat is me bijgebleven,' zegt de blondine in een interview met Vrouw. Ze vindt het lastig om met het schuldgevoel om te gaan. Om de zorg van hun dochters goed te verdelen, houden Nicolette en haar man Bas Smit hun agenda's goed bij. 'Als ik 's avonds moet werken, breng ik ze 's ochtends naar school. En ik block mijn agenda voor dingen waarvan ik weet dat ze belangrijk zijn voor de kinderen. Zoals een inloopochtend op school, dat zijn heilige momenten.'

Jonge moeder

De presentatrice is jong moeder geworden, op haar 26ste, en is daar heel blij mee. 'Mijn oma is jong, mijn moeder is jong en ik heb daar altijd zoveel plezier aan beleefd. Toen ik vijftien was, gingen we met kerst met z’n allen stappen in de Supperclub! Dus als je met de liefde van je leven bent, kun je er net zo goed meteen mee beginnen. Ik was 26 toen ik zwanger raakte en heb daar totaal geen spijt van gehad.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders