Johnny de Mol laat niet veel los over zijn bekende familie of persoonlijke leven. Hij hecht dan ook veel waarde aan zijn privacy, deelt niet of nauwelijks persoonlijke kiekjes. Maar voor zijn eigen theatershow Hier is de Mol! maakt de presentator en acteur een uitzondering.

 

Article continues after the ad

Johnny gaat in zijn theatershow verhalen en anekdotes vertellen over zijn familie, goede doelen en zijn rock-'n-rol-leven. Plus: maakt actuele problemen bespreekbaar. Dit alles onder begeleiding van een band, met bekende covers en nieuwe zelfgeschreven nummers.

Theatershow 

Hier is de Mol! gaat donderdag 19 september aanstaande in première in het Amsterdamse DeLaMar Theater en is te zien in twintig Nederlandse theaters.

Aan Shownieuws vertelt Johnny de Mol dat hij in de show liedjes gaat zingen en allerlei onbekende details over zichzelf én zijn familie gaat onthullen. “Op sociale media ben ik niet zo open en deel ik niet zo veel foto’s van mijn privéleven. Maar in mijn show wel. En daar horen ook wat wilde verhalen uit de oude doos bij”, vertelt Johnny.

"Met een lach en een traan"

Johnny de Mol maakt al langer tv-programma’s waarin hij mensen met problemen belicht. Dit poogt hij te doen zonder belerende vinger en met een knipoog. "Met een lach en een traan", zoals we van Johnny gewend zijn. Naast aandacht voor ellende moet het leven ook gevierd worden. Dat gaat volgens de Mol goed samen. 

Turbulente liefdesleven 

Zo gaat Johnny in op zijn eerdere relatie met Chantal Janzen. “We zaten op een boot en konden daar niet zomaar vanaf. En als je dan heel nodig naar de wc moet, heb je wel een probleem…”, geeft hij grappend weg. Ook reageert hij voor het eerst op zijn vermeende contact met Pamela Anderson. “Het is geen geheim dat er iets is gebeurd, maar meer kan ik nu nog niet vertellen”, aldus de de Mol. 

Bron: Libelle.nl, beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.