Johnny de Mol jarig

Johnny de Mol lag onlangs op de operatietafel: hij moest zijn amandelen laten verwijderen. Een ingreep waarvan hij toch nog niet helemaal hersteld is, daarom is zijn theatervoorstelling Hier is de Mol! in Hoorn geschrapt.

Dat laat de presentator op Instagram weten. 

Article continues after the ad

Even wachten nog

'Helaas was ik iets te optimistisch. Ik dacht na een klein weekje wel weer op het podium te kunnen staan. Niet dus', zo verklaart hij. Maar Johnny belooft het op 17 juni goed te maken, dan zal hij op het podium in Hoorn verschijnen. 

Stappen en vader zijn

'Zonder amandeltjes ben ik nog een stuk leuker', besluit De Mol zijn bericht. Hier is de Mol! is een show over De Mols eigen leven, waarin hij onder meer vertelt over zijn vroegere wilde uitgaansleven, het vaderschap en zijn huwelijk.

Zingen

Ook gaat het voor een belangrijk deel over de manier waarop hij zich inzet voor vluchtelingen en wat hij daarvan leert. Daarnaast vertolkt hij met zijn band zowel zelfgeschreven nummers als covers.

Gezin

Privé gaat het verder goed met Johnny. Hij is sinds 2016 samen met Anouk van Schie (in 2018 getrouwd met haar) en de twee hebben zoons Johnny en Fender. Uit een eerdere relatie heeft Anouk nog dochter Kiki. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨FENDER✨ 23-12-2019 ♥️🥰 ♥️ #merrychristmas 🎄✨

Een bericht gedeeld door Anouk de Mol - van Schie (@anouk_de_mol) op

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️HOP♥️ #dierendag 🐶

Een bericht gedeeld door Anouk de Mol - van Schie (@anouk_de_mol) op

Bron: Instagram/Nu.nl | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.