Johnny de Mol wordt het nieuwe gezicht van de LINDA.man, de eenmalige de mannenvariant van Linda de Mols succesvolle tijdschrift, dat eenmaal per jaar verschijnt. Dat vertelde de presentator woensdag in RTL Late Night. 

Lees ook: Bij Sophie en Waldemar zit het 'tussen de lakens wel goed'

LINDA.man

Johnny volgt Waldemar Torenstra op. De acteur nam vorig jaar aan het gasthoofdredacteurschap op zich. LINDA.man werd toen voor het eerst geïntroduceerd. Daarvoor bracht LINDA personality magazines uit als de GULLIT., DINAND. en MATTHIJS. 

Wanneer de editie van Johnny uitkomt, is nog niet bekend. 

 

De Speciale editie LINDA MAN is vandaag uit!!! De eerste editie staat bomvol moois: zo interviewt Eva Jinek Waldemar Torenstra, kleedt Typhoon zich aan en Georgina Verbaan zich uit, praten we met Robin van Persie over het beruchte EK van 2012, vertelt topkok Jonnie Boer wat te eten na de sex en tackelt acteur Matthias Schoenaerts de adoratiecultuur van nu. En verder sta ik erin met een openhartig interview! En ik denk 1 van mijn tofste fotoshoots!😍😍😍 #vechtershart #naturals #fitgirls #kickboxing # kickboksen #fungirls #fun #happy #inthemoment #typhoon #georginaverbaan #lindamagazine #lindaman #actinglife #vanpersie #waldemartorenstra #sextips #naturalextensions #afro #afromag #naturalhairstyles #actress #blackactress #UFCRotterdam #africanbeauty #blackgirlmagic #diversity #diversityrules #melaninonfleek #melanin #african

Een bericht gedeeld door Imanuelle Grives (@imanuelleg) op

Beeld: Peter Smulders, Instagram. Bron: RTL Late Night

 

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders