Johnny de Mol is inmiddels ongeveer een jaar samen met zijn vriendin Anouk van Schie. Hoewel hij zijn liefde vooral op de achtergrond houdt kon hij het vandaag niet laten om een lieve foto te delen om haar te eren. Hiermee bewijst hij maar weer hoe gek hij op Anouk is!

Lees ook: Anouk wordt Johnny de Mols vrouw

Bekende vriendinnen

Johnny heeft flink wat bekende namen op zijn exenlijstje staan. Hij deelde niet alleen het bed met Bridget Maasland, ook Chantal Janzen, Tatum Dagelet en Josje Huisman waren (onder andere) close met hem. Maar sinds hij Anouk van Schie zijn vriendin mag noemen lijkt hij serieuzer dan ooit. Hij heeft nog altijd de wens om te trouwen en een gezin te stichten en wie weet is Anouk wel de vrouw waar Johnny de toekomst mee doorbrengt.

Het volgende kiekje liegt er in ieder geval niet om. Johnny is nog tot over z'n oren verliefd op zijn liefje.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders 

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders