Johnny de Mol is in de wolken met de zwangerschap van zijn verloofde Anouk van Schie. De twee maakten dit weekend bekend dat zij samen hun eerste kindje verwachten. 

Geraakt

De presentator kan zijn geluk niet op. Volgend jaar wordt hij voor het eerst vader. Na de bekendmaking van de zwangerschap is Johnny overspoeld met felicitaties. "Dank voor alle lieve felicitaties en mooie berichtjes, doet ons heel goed," schrijft de presentator op Instagram. "Ben er echt door geraakt.. door alles natuurlijk!"

Zielsgelukkig

Johnny plaatst een foto in bed met Anouk, die aan het slapen is. "Intens gelukkig.. kijk misschien niet zo blij maar van binnen loop ik te stuiteren en ben ik zielsgelukkig! Nogmaals dikke dank allemaal," aldus de aanstaande vader.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders