Johnny de Mol heeft "onwijs veel zin" in de komst van zijn eerste kind, een jongen die ook Johnny gaat heten. "Eind april zijn we uitgerekend", zegt de presentator, die tot de komst van de baby vrij is.

Gezinsleven

De 39-jarige presentator dacht jaren geleden "niet eens aan een leven zoals ik dat nu heb". "Echt waar, ik had hiervoor getekend twintig jaar geleden, ik had het alleen niet geloofd." Met zijn hoogzwangere verloofde Anouk, haar dochter Kiki - "een bonusdochter" - en hond Hop is Johnny "zielsgelukkig". "Ik heb verlof genomen. Overdag heb ik wat dingetjes, maar allemaal in de buurt. 's Ochtends takel ik mijn vriendin Anouk uit bed, moet de kleine naar school, ga ik even sporten, boodschapjes doen. ‘s Avonds kookt een van ons en zitten we heerlijk op de bank." Hij concludeert dat hij klaar was voor het echte gezinsleven. "Het was er tijd voor, blijkbaar. Misschien was dat al een paar jaar zo, maar ik ben blij dat het zover is."

Gooi

Na jaren in de hoofdstad gewoond te hebben verhuisde Johnny afgelopen zomer naar het Gooi. Een beslissing waar hij geen seconde spijt van heeft gehad, vertelt hij in een interview met Veronica Magazine. "Ik verveel me totáál niet, we wonen in ‘t Gooi, Amsterdam mis ik nul. Ja, ik mis de stad wel, maar niet het gebeuren daar", moet Johnny toegeven. "Vroeger keken we vanuit het raam op de Herengracht naar welk cafeetje er open was, nu zitten we met een vogelboek op schoot te kijken of we buiten een pimpelmees of een roodborstje zien."

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Article continues after the ad

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)