Het is groot feest, want Willeke Alberti mag vandaag 75 kaarsjes uitblazen! Haar zoon Johnny de Mol feliciteert haar met een foto uit de oude doos. Daarbij valt hem een ding op: haar schoonheid is er niet minder op geworden!

Willeke's telefoon staat roodgloeiend, vertelde jarige vanochtend in het NOS Radio 1 Journaal op NPO Radio 1. 'Ik heb zelfs een felicitatie van Mark Rutte, dat is een vriendje van mij, gekregen. Het is onvoorstelbaar, zo veel mensen.' De jarige zangeres is dankbaar voor de vele liefde en aandacht. 'Ik ben wel 75, maar zo voel ik me nog niet als ik heel eerlijk ben. Maar ik ben er wel blij mee om dat te zijn geworden vandaag.' Willeke heeft geen grootse plannen voor vandaag. Haar kinderen komen op bezoek, waarschijnlijk blijven ze binnen vanwege het grauwe weer. 

Article continues after the ad

In het zonnetje

Johnny feliciteert zijn moeder tijdens zijn bezoek, maar zet haar ook in het zonnetje op Instagram. 'Gefeliciteerd Mam,' schrijft hij. 'En nog net zo knap.' De felicitaties voor Willeke stromen ook bij hem binnen. Onder meer Monique Westenberg, Danny de Munk en voormalig schoondochter Chantal Janzen laten een lieve reactie achter. 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.