DanceSing is de nieuwe talentshow voor talenten die alles in huis hebben. Die kunnen dansen EN zingen als Beyoncé, Bruno Mars of Justin Timberlake. 

Niemand minder dan RedOne - dé producer van megasterren als Lady Gaga, Jennifer Lopez, One Direction e.v.a. - verbindt zijn naam aan deze show. De winnaar krijgt een door RedOne en zijn team geschreven en geproduceerde track, een ultieme carrièrestart. Nu zijn ook de twee presentatoren bekend: Johnny de Mol en Romy Monteiro.

Article continues after the ad

Zwaar project

SBS6 brengt deze twee presentatietoppers samen voor één van de grootste en zwaarste projecten van de zender ooit: DanceSing is keihard en slopend. Om de absolute top te bereiken, moet je nou eenmaal offers brengen, maar de prijs is enorm. Zo’n gigantische prijs betekent wel dat er in DanceSing alleen plaats is voor de allergrootste doorzetters. Talenten die bereid zijn om werkelijk alles te geven, alles achter zich te laten, onafgebroken te trainen en zich voor duizend procent in te willen zetten. 

Romy Monteiro

Romy Monteiro maakte tot nu toe alleen programma's voor AVROTROS. Wel was ze al te zien als professional in de RTL-show It Takes 2. Of ze helemaal overstapt naar SBS, is niet bekend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP, SBS | Beeld: Peter Smulders